Medier og referencer

 

 

Nora-Marie Ørbæk

Huset For Livskvalitet

 

Referencer

 

 

Janni Nyby – Ledelse- og organisationskonsulent Aalborg Kommune

”Jeg oplever i mit samarbejde med Nora Marie en særdeles kompetent konsulent, der 100% ægte brænder for at skabe de bedste rammer, processer og løsninger m.m. sammen med sine samarbejdspartnere/klienter, og altid i en respektfuld anerkendende tilgang”

 

Anette Tøttrup - Leder af behandlingscenteret Norden Fjord:

"Nora Marie har hjulpet mig med at holde retning i min ledelse, støttet mig i at vurdere og lægge strategier så mine delmål blot på et halv år er nået.

Jeg er blevet talt med på et niveau som gjorde at jeg blev spillet go! Og fandt de bedste løsninger på mine udfordringer.

I mit møde med Nora Marie blev jeg i stand til at fokusere på arbejde og det private liv som skal næres for at være langtidsfrisk på jobbet."

Marianne - Leder af Hans Egade Pleje:

"Nora Marie skabte relationer til medarbejderne og mig som leder, der var afgørende betydning for, de resultater der blev opnået. Jeg fik som leder en faglig sparring der bidragede til løbende, at se på procesforløbet og stoppe op og tænkte strategisk og organiserende i forhold til, at være rollemodel gennem forløbet og få skabt overblik over de fremtidige skridt i processen."

Lene Hoyrup - Leder af botilbud Bispecenteret Hjørring:

"Hendes måde at være på gør – at alle fører sig trygge og den særlige evne Nora Marie har til at sætte billederne på situationerne og bruge nogle få sætninger – gør det meget håndterbart efterfølgende og sagt på en anden måde det bliver husket.

Nora Marie er yderest kompetent til sit fag og rigtigt skarp til at fange essensen af det der er på spil. Selv om det indimellem er ret komplekse ting der fylder formår Nora Marie at få det sat i perspektiv og gøre det helt enkelt.

Selv om sparekniven rasler bliver det allersidste – der skal spares på – hjælpen fra Nora Marie."

Jan Petersen - Revisor:

"Under forløbet med Nora Marie, har jeg følt mig tryg og jeg har hele tiden kunnet mærke fremgang, langsomt med sikkert. Jeg har lært nogle fantastiske værktøjer til at tøjle mine følelser og depressioner. Jeg har skrevet stress dagbog, og herved har jeg lært utrolig meget om mig selv.

Nu er jeg en glad og lykkelig mand, igen og glæder mig til en nu dag hver dag og fremtid.

Med disse ord vil jeg gerne varmt anbefale Nora Marie som personlig stresscoach. "

 

Endnu engang tusind tak for hjælpen

Medier

 

 

Janni Nybo - Ledelse- og organisationskonsulent hos Aalborg Kommune:

"Jeg oplever i mit samarbejde med Nora Marie en særdeles kompetent konsulent, der 100% ægte brænder for at skabe de bedste rammer, processer og løsninger m.m. sammen med sine samarbejdspartnere/klienter, og altid i en respektfuld anerkendende tilgang"

Huset for livskvalitet - Nora-Marie Ørbæk - Aalborgvej 39 9370 Hals - Telefon: 20 72 73 53 - Email: noramarie@husetforlivskvalitet.dk

Copyright © Huset for livskvalitet